Namnsmycke dop

Namnsmycke som doppresent

En fin gåva kan värma många hjärtan. Framförallt under någonting så speciellt som ett dop. Dopet sker bara en gång i livet och för många är detta en väldigt viktig händelse som absolut ska firas. Att hitta den perfekta dopgåvan kan i vissa fall kännas svårt. Vet du inte riktigt vad det är du vill ge som gåva så ställ dig själv frågan. ”Är denna, vacker speciell och kan bevara ett minne?” För det är ju faktiskt det en dopgåva ska göra. Behålla minnet om dopdagen.

Att ge bort namnsmycken som en doppresent kan vara en bra idé. Namnsmycken kan vara både väldigt simpla men också lite mer avancerade med fler olika detaljer. En rolig sak med namnsmycket är att du kan utöka det. Varför inte köpa et namnsmycke so doppresent och sedan när barnet är så stort att han eller hon är vuxen och det vankas bröllop ge bort en berlock eller dylikt som passar i detta halsband och då skriva in datumet för bröllopet. Självklart behöver du inte alls tänka så lång gällande dopgåvan. Men kanske någon väljer att göra så.

namnsmycke dop

Namnsmycket är väldigt bra på så sätt att där finns väldigt många varianter av det och du då kan välja den varianten som du tycker passar allra bäst. Som exempel så har varianten av namnsmycke med ett band i svart läder blivit väldigt omtyckt. Detta namnsmycke är lite annorlunda just eftersom att det inte är en silverkedja till det men halsbandet är fortfarande mycket stilrent.

Vissa väljer att köpa barnstorlek på de smycken som de ger bort i doppresent. Dock brukar de flesta i många fall köpa smyckena i vuxenstorlek just för att barnet när de är äldre ska kunna använda de smycken som de fick på sin dopdag. Detta är väldigt bra att göra eftersom att gåvan då kan få mer betydelse, eftersom att smycket kan användas under en lång tid och inte enbart under det år som de passar det lila barnet.
Ett namnsmycke tillsammans med ett fint kort och en kär hälsning kan definitivt bli en mycket bra doppresent som kommer att uppskattas av föräldrarna men även av barnet när det blivit lite äldre.