Personliga namnsmycken

Få saker är för evigt, men det sägs namnet är för evigt – att namnet aldrig glöms bort, i den tidlösa världen, ekar namn i årtusenden. Det är förmodligen därför vi tycker om att ha vårt namn på olika smycken och andra attiraljer.

Vi älskar de moderna tillvägagångssätten med personliga smycken. Det är ett ljuvt sätt att bära något som är meningsfullt för dig medan du fortfarande är underdimensionerad med dina smyckesval.

Här kommer lite alternativ du kan välja på vad gäller personliga namnsmycken till henne

Runda graverade halsband till henne

För dem som vill behålla sin kärlek på ett ”tyst” sätt är detta silverhalsband ett bra alternativ.

Skivor Graverade Halsband till henne

Detta anpassade halsband är gjord för de minimalister som vill visa sin kärlek till sin flickvän.

Trippelskiver graverade halsband till henne

Marknaden tar hand om alla, trippelskivor graverade halsband finns till för loop entusiaster, de som vill gravera flera  ord på ett halsband.

Dubbelband graverade halsband till henne

För vissa människor kanske saker i hjärtform inte passar deras smak. Double loop halsband är utformade för att inte vara så iögonfallande som ett hjärta och kan därför passa vid flera olika tillfällen. Här graveras texten in på en mindre yta.

Två hjärtan som är graverad på halsband för henne

Kärlek betyder att två hjärtan går ihop som detta halsband. Att ge din flickvän den här kommer definitivt att få hennes hjärta att smälta och ta ditt förhållande till henne mycket närmare.

Babyfötter graverade halsband för henne

Om din flickvän är den söta typen, kommer detta anpassade halsband att göra henne sötare. Babyfötterna graveras på liknande sätt som det dubbla hjärtan smycket, så att det syns att ni är ett par.

Vertikala graverade halsband

Dessa personliga namnsmycken som halsband liknar de horisontella halsbanden. Om vi jämför med den horisontella, så är det här ett smycket sötare och bekvämare namnsmycke. Kort och gott ett bättre val för tjejer.

Tips! Ta en titt på graveradesmycken.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *