Namnsmycke bröllop

Namnsmycke som bröllopspresent

Att hitta den perfekta bröllopspresenten behöver inte vara svårt alls. Oftast när vi tänker ”bröllopspresent” så tänker vi på skålar och vaser eller någonting i den stilen. Men det behöver inte alls vara så. Väljer du att ge bort en mer personlig bröllopspresent så ska du se att den kommer bli otroligt uppskattad. Att tänka personligt är i många fall väldigt bra just när det gäller gåvor. En personlig gåva känns mer speciell just eftersom att den är genomtänkt och det gillar många.

Idag behöver du inte heller betala en hel förmögenhet om du vill ha ett personligt graverat namnsmycke. Det finns såklart både billiga och dyrare varianter av smycken, men man behöver ju inte köpa ett i klass med dom kungliga smyckena, som i dom flesta fall inte ens går att värdera. Det fina med detta är att du höjer det personliga värdet, när du sätter en gravyr på exempelvis ett hänge till ett halsband.

Namnsmycken är en väldigt fin gåva som många gillar att få. När du köper namnsmycket så väljer du själv hur du vill att det ska se ut. Om du vill att brudparet ska på exakt likadana smycken eller om du vill att dem ska vara olika. Vill du att smycket ska vara ett armband eller ett halsband. Ja du väljer helt enkelt precis allt.

Tänk på att just för att det heter namnsmycke så betyder inte det att du enbart kan skriva namn på dem. Du kan exempelvis komplettera brudparets namn på smycket med att skriva in vilken bröllopsdag de har. Det kommer att göra att dem absolut förknippar detta smycke med sin bröllopsdag. En annan sak som är viktig att du tänker på är att gravyren behöver en viss yta. Vill du skriva mer ön enbart ett namn så behöver du kanske därför ett större smycke. Eller möjligen att du kan lägga till en berlock med gravyr på. Möjligheterna är många. Mixtra lite med dina idéer så kommer du förmodligen att komma på en bra lösning som du tycker kommer passa alldeles utmärkt.

Vill du dessutom att gåvan ska kännas ännu mer lyxig och speciell så kan du be personen som graverar skriva ihop en snygg lapp om hur dem graverat just dessa smycken. Detta kan vara roligt för brudparet att läsa och kan dessutom göra att hela presenten känns ännu mer speciell. Att veta vilken procedur en gåva varit igenom kan faktiskt öka det känslomässiga värdet otroligt eftersom att brudparet i detta fall då har fått vara med i en del av detta smyckets resa.