Namnet på din älskade är det dyrbaraste du kan bära!

Ur en aningen förenklad synvinkel representerar namnen vi bär oss som personer. Och att känna behovet av att officiellt och publikt visa vår uppskattning gentemot särskilda personer i vår omgivning är heller inget nytt, människor har i årtionden tatuerat in sin kärestas, alternativt moders, namn över bröstet som en symbol för affektion och tillgivenhet. Men du behöver absolut inte besöka en tatueringsstudio för att för evigt bära med dig namnet på den du älskar.

 

Nedan följer några tips på trendiga, lyxiga och personliga typer av smycken som ger dig möjlighet att alltid ha kärleken nära till hands.

 

Graverad armring

 

Personliga smycken

 

Urläckra armband som kommer i olika lyxiga utföranden, bland annat med silver samt guld- och roséguldplätering.  Tunn och elegant design som lämnar tillräckligt utrymme att uttrycka både kärlek och stilmedveten.

 

Namnhalsband

 

Kanske är det inte ditt kärleksintresses namn du vill bära, utan snarare din barns? Ett namnhalsband är stilfullt och med 18K guldplätering ger det också din accessoar en riktigt lyxig och dyr look. Fin och lekfull design som passar perfekt att använda både till vardags-looken likväl som den mer festliga outfiten.

 

Lys upp höstmörkret och offentliggör din kärlek med guldutsmyckad stilfullhet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *