Namnarmband, charm-armband och namnsmycken

Ett smycke kan vara det som förgyller ett klädesplagg eller lyfter fram din redan fina klänning så varför inte sätta en extra touch på din outfit.

Personliga smycken har verkligen börjat att bli en trend nu runt om i världen. Vem vill ha något som alla andra har, därför har charmarmband, birthstone-stycken och ursprungliga ”mommy smycken” blivit de mest populära typerna bland personliga smycken idag. Eftersom nischen bokstavligen har exploderat under de senaste åren så är här några av de bästa trenderna bland personliga smycken.

Charmarmband och halsband för den yngre generationen blir det alltmer populär att köpa och bära charmarmband samt olika charmhalsband.

Varje charm kan läggas till eller tas bort så att smycken ändras så snabbt med betoning på tonåringens sinne. I pärlbutiker kan du köpa olika sortes pärlor. Pärlor går i perioder, ofta blir pärlor väldigt populärt bland ungdomar. Du kan även uppdatera äldre bitar som har gjorts så att värdet ökar på de smycken som har köpts.

Personliga åldersgåvor anpassas ofta med monogram och kan graveras med ett speciellt datum (oskuld, konfirmation, studenten och examen osv.) Gör smycket till en påminnelse om högtiden under de kommande åren.

Pärlor kan få behandling och personaliseras med en liten etikett eller charm som är fäst vid ett lås med plats för initialer eller år. Så att smycket får en större sentimental betydelse, eller varför inte gravera in ett minne som bara ni två vet vad det innebär.

Dessa slags presenter erbjuder ett mer ”vuxet” intryck av smycken och kan vara ett alternativ för dem som redan är i vuxen ålder. Klassiska namnarmband med namn på barnnamn på ett halsband är för många ett underbart föremål för gudinnan som bär den dagligen.

Graverade namnarmband var populära på 80-talet och återupptäcktes nyligen av Hollywood-stjärnor, som visar dessa halsband med ett personligt utformande av sitt namn. Namnarmband finns i massor av stilar från enkla guldskript till snygga rhinestones. Detta är den mest klassiska typen av personliga smycken, vilken är mest populär bland unga tonåringar. Många nyblivna mammor gillar också den här stilen, eftersom de kan monogramma sina barnnamn så att de kommer ihåg vad barnet heter. Eller varför inte ge detta till barnet istället om de skulle komma bort då går det att gravera in ett namn och telefonnummer.

Trenden har blivit känd som ”namnsmycken.”

Personliga bröllopsarmband och presentkort för en bröllopsfest går att gravera med datum för att påminna om uppskattningen under bröllopet. Manschettknappar eller enkla hängsmycken, samt halsband är ett utmärkt sätt att införliva ett tack med en graverad påminnelse för den som får gåvan, andra väljer enskilda gåvor för varje person i brudparet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *