Moderna personliga smycken med koordinater

En annan fantastisk typ av graverade smycken som finns för den speciella kvinnan i ditt liv återfinns i koordinatsamling.

Om du någonsin fastnat för en presentidé, gör det personligt! Jag älskar koordinater halsband och andra smycken gjorda med hjälp av platskoordinater. Att ha latitud och longitud för någonstans (eller någon) speciellt graverad på din nuvarande lägger till en helt extra nivå av mening till någonting som redan är vackert. Plus, koordinera smycken är den perfekta presenten till någon i ett långdistansförhållande! Det kan göra den person du älskar att de känns lite närmare.

Det finns ett stort utbud av armband, halsband, manschetter och mer som kan anpassas med GPS koordinater från platser du vill minnas för alltid. Koordinatgravering är unik, plus med det lilla och slimmade utseendet ser det alltid ut som det är elegant.

Handstämplade kompasskoordinater – finns i form av halsband och är gjord av rostfri ståldel som är allergivänlig, prisvärd och vacker. Skivan som omger stjärn- / kompassdesignen kan stämplas med ett inspirerande citat så länge det passar. Exempel på citat kan vara ”Och så. Hon bestämde sig för att leva det liv som hon föreställde sig.”) Du kan också ange namn, datum, koodinater eller något annat.

Enkelt streckkoordinater halsband – Detta vertikala koordinat halsband är gjord av ett sterlingsilver, gulförgyllt eller rostförgylld stång. Koordinater kan graveras på ena sidan, och du kan också välja en av fyra typsnittstyp.

Dubbelsidig fras och koordinater Halsbandet – på detta koordinat halsband kan anpassas på båda sidor med namn, datum, koordinater och / eller en liten design. Den kan också avslutas med en ”hamrad” eller slät look.

Silverkompass och koordinater halsband – Detta koordinats halsband kan bara vara det bästa av båda världarna. Den har två sterling silverstänger, var och en stämplad med en halva av en plats DMS (grader, minuter, sekunder) koordinater. Koordinaterna på halsbandet exempelvis vara för Eiffeltornet i Paris med motiv) En liten sterling silverkompass sitter mellan var och en av staplarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *