Namnet på din älskade är det dyrbaraste du kan bära!

Ur en aningen förenklad synvinkel representerar namnen vi bär oss som personer. Och att känna behovet av att officiellt och publikt visa vår uppskattning gentemot särskilda personer i vår omgivning är heller inget nytt, människor har i årtionden tatuerat in sin kärestas, alternativt moders, namn över bröstet som en symbol för affektion och tillgivenhet. Men du behöver absolut inte besöka en tatueringsstudio för att för evigt bära med dig namnet på den du älskar.

 

Nedan följer några tips på trendiga, lyxiga och personliga typer av smycken som ger dig möjlighet att alltid ha kärleken nära till hands.

 

Graverad armring

 

Personliga smycken

 

Urläckra armband som kommer i olika lyxiga utföranden, bland annat med silver samt guld- och roséguldplätering.  Tunn och elegant design som lämnar tillräckligt utrymme att uttrycka både kärlek och stilmedveten.

 

Namnhalsband

 

Kanske är det inte ditt kärleksintresses namn du vill bära, utan snarare din barns? Ett namnhalsband är stilfullt och med 18K guldplätering ger det också din accessoar en riktigt lyxig och dyr look. Fin och lekfull design som passar perfekt att använda både till vardags-looken likväl som den mer festliga outfiten.

 

Lys upp höstmörkret och offentliggör din kärlek med guldutsmyckad stilfullhet!

Hur väljer man ut personliga romantiska smycken?

Letar du efter en bra romantisk present till din fru, flickvän eller fästmö? Vi rekommenderar personliga smycken – Personliga smycken är en mycket romantisk gåva och den kan anpassas med olika saker, till exempel med ett namn eller med den första initialen. Din mottagare av gåvan vet hur speciell hon är, eftersom gåvan med hennes namn eller början på den är bara för henne. Vi har sammanställt dessa tips för att hjälpa dig hitta en perfekt bit av personliga smycken för den speciella kvinnan i ditt liv.

Här är våra tips som hjälper dig att hitta de perfekta personliga smycken:

Personliga Ringar. Personliga ringar är mäktiga gåvor. Du kan anpassa en ring med olika saker. Personliga parringar kan innehålla första initialer eller birthstones av båda personerna i ett par. Eller personifiera den som ring bara för henne – det finns många möjligheter. Ringar som är personliga med en födelsestjärna är populära, så är initialerna ringar (en ring som är personlig med sin första initial), eller namnringar, ringer med hennes namn på den .- Personliga halsband och hängen.

Personliga halsband är också mycket populära; halsband personifierade med ett förnamn på bäraren brukade vara en riktig hype för några år sedan, och de är fortfarande ganska populära. Det finns många olika personuppgifter att välja mellan. Du kan välja att namnet ska skrivas i vanliga bokstäver eller skript bokstäver, och du kan välja en birthstone som ska läggas till halsbandet.

Personliga halsband och hängen finns i många olika utseende och begrepp. Ta en titt på några olika, och välj den som speglar stilen hos den kvinnan du älskar.

Personliga armband är också mycket populära, och det finns många att välja mellan. Vissa armband anpassas med mottagarens namn. Andra kan anpassas med båda dina namn. Ännu kan andra få hennes födelsestjärna eller några av hennes birthstones på den, vilket gör det till ett bra armband bara för henne. Nästa gång du letar efter en romantisk gåva till den du älskar, ge henne ett personlig smycke . Du kommer att vara glad att du gjorde – hon kommer att älska det!

Personliga namnsmycken

Få saker är för evigt, men det sägs namnet är för evigt – att namnet aldrig glöms bort, i den tidlösa världen, ekar namn i årtusenden. Det är förmodligen därför vi tycker om att ha vårt namn på olika smycken och andra attiraljer.

Vi älskar de moderna tillvägagångssätten med personliga smycken. Det är ett ljuvt sätt att bära något som är meningsfullt för dig medan du fortfarande är underdimensionerad med dina smyckesval.

Här kommer lite alternativ du kan välja på vad gäller personliga namnsmycken till henne

Runda graverade halsband till henne

För dem som vill behålla sin kärlek på ett ”tyst” sätt är detta silverhalsband ett bra alternativ.

Skivor Graverade Halsband till henne

Detta anpassade halsband är gjord för de minimalister som vill visa sin kärlek till sin flickvän.

Trippelskiver graverade halsband till henne

Marknaden tar hand om alla, trippelskivor graverade halsband finns till för loop entusiaster, de som vill gravera flera  ord på ett halsband.

Dubbelband graverade halsband till henne

För vissa människor kanske saker i hjärtform inte passar deras smak. Double loop halsband är utformade för att inte vara så iögonfallande som ett hjärta och kan därför passa vid flera olika tillfällen. Här graveras texten in på en mindre yta.

Två hjärtan som är graverad på halsband för henne

Kärlek betyder att två hjärtan går ihop som detta halsband. Att ge din flickvän den här kommer definitivt att få hennes hjärta att smälta och ta ditt förhållande till henne mycket närmare.

Babyfötter graverade halsband för henne

Om din flickvän är den söta typen, kommer detta anpassade halsband att göra henne sötare. Babyfötterna graveras på liknande sätt som det dubbla hjärtan smycket, så att det syns att ni är ett par.

Vertikala graverade halsband

Dessa personliga namnsmycken som halsband liknar de horisontella halsbanden. Om vi jämför med den horisontella, så är det här ett smycket sötare och bekvämare namnsmycke. Kort och gott ett bättre val för tjejer.

Tips! Ta en titt på graveradesmycken.se

Moderna personliga smycken med koordinater

En annan fantastisk typ av graverade smycken som finns för den speciella kvinnan i ditt liv återfinns i koordinatsamling.

Om du någonsin fastnat för en presentidé, gör det personligt! Jag älskar koordinater halsband och andra smycken gjorda med hjälp av platskoordinater. Att ha latitud och longitud för någonstans (eller någon) speciellt graverad på din nuvarande lägger till en helt extra nivå av mening till någonting som redan är vackert. Plus, koordinera smycken är den perfekta presenten till någon i ett långdistansförhållande! Det kan göra den person du älskar att de känns lite närmare.

Det finns ett stort utbud av armband, halsband, manschetter och mer som kan anpassas med GPS koordinater från platser du vill minnas för alltid. Koordinatgravering är unik, plus med det lilla och slimmade utseendet ser det alltid ut som det är elegant.

Handstämplade kompasskoordinater – finns i form av halsband och är gjord av rostfri ståldel som är allergivänlig, prisvärd och vacker. Skivan som omger stjärn- / kompassdesignen kan stämplas med ett inspirerande citat så länge det passar. Exempel på citat kan vara ”Och så. Hon bestämde sig för att leva det liv som hon föreställde sig.”) Du kan också ange namn, datum, koodinater eller något annat.

Enkelt streckkoordinater halsband – Detta vertikala koordinat halsband är gjord av ett sterlingsilver, gulförgyllt eller rostförgylld stång. Koordinater kan graveras på ena sidan, och du kan också välja en av fyra typsnittstyp.

Dubbelsidig fras och koordinater Halsbandet – på detta koordinat halsband kan anpassas på båda sidor med namn, datum, koordinater och / eller en liten design. Den kan också avslutas med en ”hamrad” eller slät look.

Silverkompass och koordinater halsband – Detta koordinats halsband kan bara vara det bästa av båda världarna. Den har två sterling silverstänger, var och en stämplad med en halva av en plats DMS (grader, minuter, sekunder) koordinater. Koordinaterna på halsbandet exempelvis vara för Eiffeltornet i Paris med motiv) En liten sterling silverkompass sitter mellan var och en av staplarna.

Vad vill kvinnor ha – Personliga smycken!

Vad kvinnor vill ha är ett svar på en fråga som har ställts sedan början av alla tider. Kvinnor är i allmänhet personer som ofta förändrar sina sinnen och med dessa förändringar, får nya smaker och riktningar. Men för så komplicerade som kvinnor kan tyckas vara, är de faktiskt väldigt enkla och vill ha de minsta sakerna i livet, som däremot är väldigt betydelsefulla. De vill att deras familjer ska vara hälsosamma och blomstrande. De vill visa kärlek och de vill uppskatta och de vill att konst och kreativitet ska vara en riklig närvaro i sina liv.

Ett bra sätt att förse en kvinna med vad hon vill är att skänka henne gåvor som visar riktig kärlek och tillbedjan. Vid omtänksamt intryck är personliga den perfekta gåvan och det finns ett helt fantastiskt urval av graverade smycken att välja mellan.

Om den speciella kvinnan i ditt liv är en mamma, så går det ofta utan att en fråga veta att hon kommer att uppskatta ett smycke som på något sätt knyter till sina barn. Baby smycken och birthstone smycken är mycket populära val i detta avseende. Det finns ett härligt urval av pendlar som kommer med birthstone charms och dessa pendlar kan anpassas ingraverade med ditt barns namn, deras födelsedatum, deras bebisfötter och mycket mera. Bär hänget på ett halsband eller koppla det på ett charmarmband.

Graverade medaljonger är ett annat personligt smycke bland gåvor som kvinnor älskar. De är vackra, de är tidlösa och de kan anpassas på olika sätt. Det finns helt unika urval av medaljonger på nätet som inkluderar sterling silver, guld och stål alternativ. Några av bästsäljarna är hjärtformade, små söta medaljonger.

Ge kvinnorna vad de verkligen vill ha!

Olika personliga smycken

personligt smycke

Att ge personliga smycken är ett sätt att visa att man verkligen har tänkt mottagaren i sitt val av present. Personliga smycken kan man ge till exempel på födelsedagen, på dopdagen och på studentdagen. Du kan välja både material, utformning, text och annat.

Det första du kanske ska tänka på är vem som är mottagaren. Detta för att göra smycket så passande som möjligt till mottagarens ålder, kön och personlighet. En ung människa uppskattar andra saker än den som är lite äldre.

Om mottagaren är ett barn som döps kan du kanske välja mellan olika halssmycken. Barnet kommer nog inte använda smycket innan det är lite större så det ska man också ta hänsyn till när man väljer storleken och kedjans längd. Smycket kan till exempel vara ett halsband med barnets namn eller initialer. Det finns flera olika modeller och prisklasser att välja på.

Du kanske vill köpa ett smycke till din mamma och då väljer du helt efter andra förutsättningar. Du kan välja mellan guld och silver eller annat material, din smak och plånbok bestämmer. Du kan välja mellan halsband, armband och ringar. Alla dessa kan graveras för att vara personliga. På vissa halssmycken kan man gravera barnens namn, på andra mammans namn eller annat vad man nu vill. Du kan välja ett smycke med stenar eller utan. Du kan välja en tunn eller kraftigare kedja och du kan välja hänget för kedjan. Det finns flera olika modeller att välja på.

Din mormor eller farmor kanske fyller år och du vill köpa ett smycke som passar till en lite äldre människa. Guldsmycken är naturligtvis uppskattade men man kan även välja ett fint silversmycke. Du kan välja mellan graverade berlock, månadstenar, familjeträd och vanliga enkla stilrena hängen. Hangen finns i olika format och du väljer den som känns mest passande för mottagaren. Din mormor eller farmor blir nog glad oavsett vad du väljer.

Det finns alltså personliga smycken för alla och alla tillfällen. Dessa kan du välja mellan för att få för att hitta en present som passar perfekt till mottagaren och denna present kommer säkert att bli mycket uppskattad.

Namnarmband, charm-armband och namnsmycken

Ett smycke kan vara det som förgyller ett klädesplagg eller lyfter fram din redan fina klänning så varför inte sätta en extra touch på din outfit.

Personliga smycken har verkligen börjat att bli en trend nu runt om i världen. Vem vill ha något som alla andra har, därför har charmarmband, birthstone-stycken och ursprungliga ”mommy smycken” blivit de mest populära typerna bland personliga smycken idag. Eftersom nischen bokstavligen har exploderat under de senaste åren så är här några av de bästa trenderna bland personliga smycken.

Charmarmband och halsband för den yngre generationen blir det alltmer populär att köpa och bära charmarmband samt olika charmhalsband.

Varje charm kan läggas till eller tas bort så att smycken ändras så snabbt med betoning på tonåringens sinne. I pärlbutiker kan du köpa olika sortes pärlor. Pärlor går i perioder, ofta blir pärlor väldigt populärt bland ungdomar. Du kan även uppdatera äldre bitar som har gjorts så att värdet ökar på de smycken som har köpts.

Personliga åldersgåvor anpassas ofta med monogram och kan graveras med ett speciellt datum (oskuld, konfirmation, studenten och examen osv.) Gör smycket till en påminnelse om högtiden under de kommande åren.

Pärlor kan få behandling och personaliseras med en liten etikett eller charm som är fäst vid ett lås med plats för initialer eller år. Så att smycket får en större sentimental betydelse, eller varför inte gravera in ett minne som bara ni två vet vad det innebär.

Dessa slags presenter erbjuder ett mer ”vuxet” intryck av smycken och kan vara ett alternativ för dem som redan är i vuxen ålder. Klassiska namnarmband med namn på barnnamn på ett halsband är för många ett underbart föremål för gudinnan som bär den dagligen.

Graverade namnarmband var populära på 80-talet och återupptäcktes nyligen av Hollywood-stjärnor, som visar dessa halsband med ett personligt utformande av sitt namn. Namnarmband finns i massor av stilar från enkla guldskript till snygga rhinestones. Detta är den mest klassiska typen av personliga smycken, vilken är mest populär bland unga tonåringar. Många nyblivna mammor gillar också den här stilen, eftersom de kan monogramma sina barnnamn så att de kommer ihåg vad barnet heter. Eller varför inte ge detta till barnet istället om de skulle komma bort då går det att gravera in ett namn och telefonnummer.

Trenden har blivit känd som ”namnsmycken.”

Personliga bröllopsarmband och presentkort för en bröllopsfest går att gravera med datum för att påminna om uppskattningen under bröllopet. Manschettknappar eller enkla hängsmycken, samt halsband är ett utmärkt sätt att införliva ett tack med en graverad påminnelse för den som får gåvan, andra väljer enskilda gåvor för varje person i brudparet.

Är det för personligt att ge smycken till en kollega?

Smycken kan verka som den perfekta gåvan för en älskad vid många olika tillfällen, från födelsedagar och årsdagar, till Alla hjärtans dag. Men hur är det med en present till vänner och kollegor? Är gåvan av ovanliga handgjorda smycken för personliga? Det sanna svaret är att det beror på situationen. Om en medarbetare på hela kontoret som du kanske säger hej till vid kaffemaskinen får en befordran så är smycken förmodligen inte den lämpliga gåvan. Ett muntligt grattis eller till och med ett hälsningskort skulle passa bäst i sådan situation.

Vad det hela handlar om är hur bra du känner personen. Smycken är ett personligt föremål, så du ska se till att du känner till deras smak och stil innan du gör detta inköpet. Hela poängen med att ge bort ovanliga handgjorda smycken är att personen då har något speciellt att lägga till i sin samling och förhoppningsvis kommer bära smycket ofta. Till exempel, om du inte känner någon tillräckligt väl för att veta att de inte bryr sig om guld och du då köper dem ett guldstycke, då var smycken inte en bra idé som en gåva alls, eller hur? Det är som att kasta pengar i sjön.

Men om din medarbetare råkar vara en bra vän, kan smycken vara ett bra val som en gåva. Och samma riktlinjer passar också för dina vänner. Om vännen är mer bekant, känner du nog inte deras stil tillräckligt bra för att välja vilka handgjorda smycken som de kommer att älska och ha på sig. Du borde känna dem tillräckligt bra för att kunna gå igenom en massa ovanliga handgjorda smycken på en webbplats och tänka ”hon skulle garanterat bära det” när du ser rätt smycke.

En del av att känna till en persons stil av smycken som din vän bär märker du på dagligen. Om hon har moderna klänningar eller kanske med prickiga detaljer, kan en trevlig cocktail ring eller pärlhalsband vara ett bra val. Om hennes smycken och garderob är lite mer diskreta, skulle ett tunt halsband eller ett litet par örhängen fungera. Titta också på de färger som de brukar ha på sig. Om hon har mer neutrala och varma färger, håll dig borta från smycken med coola färger. Om hon har mycket mönster, välj handgjorda smycken med en typ av ädelsten eller något med pärlor eller bara metaller.

Och naturligtvis, glöm inte presentationen. Lägg smyckena i en fin låda, även om den inte kom med en, lägg den upp och sätt den med ett tankeväckande kort. Din vän eller medarbetare kommer garanterat att bli rörd!

Den perfekta gåvan på årsdagen

Vi har alla våra speciella dagar i livet som är värda att uppmärksamma lite extra, varför inte med ett personligt silversmycke? Myndighetsdagen, tillsammans med de där andra stora födelsedagarna som liksom står som milstolpar längs med livets väg, är ett exempel på sådana dagar. Förlovnings- och bröllopsdagar likaså, där varje år som gått påminner om den stora kärleken och det fina i att fortfarande få vara tillsammans. Dop och konfirmation är också två milstolpar i livet som kan vara värda att fira. Det är viktigt att dessa dagar får ta plats i våra liv som en påminnelse om den lycka som vi får av varandra i våra relationer, men mellan årsdagarna kan det vara svårt att komma ihåg de där lyckliga stunderna.

Personligt silversmycke

För att inte helt glömma bort de bästa dagarna i livet kan ett personligt silversmycke fungera som en neonfärgad post-it lapp mitt i vardagens gråa lunk. En konkret och samtidigt vacker påminnelse om skratten, sången och glädjen som delats med ens nära och kära. Armbandet i silver kan få dig att stanna upp mitt under en trist städdag bara för att påminna dig om hur det var den där dagen för så många år sedan. Plötsligt väcks minnet till liv. Det är så att du nästan kan höra sorlet igen från den storslagna bröllopsmiddagen. Vilken fest det var!

Med ett personligt silversmycke kan du bevara och hålla kvar minnet av de där stora dagarna i livet för evigt. För när dagen är till ända och bara flyktiga minnen återstår kommer silversmycket alltid att finnas kvar. Smycket är beständigt och gör dina minnen levande igen. Ja, ett silversmycke kan till och med ge dina minnen evigt liv om du låter det gå i arv från generation till generation, särskilt om du låter gravera det för att göra minnet ännu mer beständigt och unikt.

Vad är ett smycke för den som bär det?

 

Smycken är något som är mycket vanligt att bära för alla kvinnor. Detta kan ses redan från tonåren och till och med bland små flickor där detta börjar med lek i hemmet. Naturligtvis kommer då detta innebära att ett smycke kommer att betyda olika saker för en människa beroende på vilken ålder de befinner sig i. Nu kommer det också att finnas smycken för män, men detta är oftast något som inte bärs innan de nått vuxen ålder. När det handlar om riktiga smycken för barn brukar detta bestå i olika presenter de fått vid dop eller som gåvor vid andra tillfällen. Många gånger kommer då detta vara något som bara sparar eller bärs som exempelvis ett graverat namnsmycke. Dessa personliga smycken finns även för vuxna.

Namnsmycken är också något som finns för alla vuxna och kan faktiskt vara något som ser mycket elegant och vackert ut. I det fallet kommer det att finnas olika typer av dessa och därmed kommer du snabbt se att dessa även håller olika hög kvalitet. Med det sagt kommer det då att finnas olika prislägen på dessa gåvor, men du kommer alltid att kunna finna ett snyggt och elegant namnsmycke för olika tillfällen som du inte behöver betala en förmögenhet för att ge bort.

Olika tillfällen och anledningar att ge bort ett namnsmycke

Att ge bort ett namnsmycke är något som alltid kommer att kännas mycket personligt för både den som ger bort det, samt även för de som får denna fina och minnesvärda present. Detta är naturligtvis inget som du bara går och ger bort till vem som helst och när som helst, utan för dessa gåvor finns det speciella tillfällen då det passar extra bra som gåva. Några olika tillfällen detta alltid kommer att bli perfekt kan du se nedan.

  • Namnsmycken vid bröllop: Här är det två personer det handlar om och då säger det sig självt att detta kommer att innebära två namnsmycken. Här finns då valet att göra precis som med ringarna vilket då betyder att den ena personen bär den andras namn på sitt smycke. I annat fall kan naturligtvis båda namnen stå på smycket, samt en fras som bringar lycka och symboliserar giftermålet.
  • Namnsmycke i doppresent: Detta är en av de traditionella gåvorna vid ett dop, där alla som är med ska bidra med en minnesvärd eller användbar present. I det fallet kommer detta personliga smycke att bli både användbart och minnesvärt. Naturligtvis kan det också bli mycket vackert och elegant.
  • Namnsmycke till mamma: Din mor och far är oftast personer i ditt liv som du vill visa att du uppskattar. Vad kan då vara bättre än ett namnsmycke i elegant design med en trevlig gravyr. Här kommer detta naturligtvis att vara något för mamma och kan bli den perfekta gåvan vid jul eller varför inte på morsdag.

Personliga smycken är något som oftast har en gravyr med namnet på den person som bär det. Här kommer det att finnas en klar trend att dessa ska vara tillverkade i silver, vilket gör dem fina och visuellt vackra. Många gånger kommer dessa även i en mycket tilltalande box. I det fallet finns det faktiskt de gånger som detta kan vara den perfekta gåvan till någon du tycker om och uppskattar. Ett personligt smycke i form av ett namnsmycke kan aldrig vara fel, och något som alltid kommer att uppskattas av den som föräras med detta.